2013. augusztus 30., péntek

Stephens, S.C.: EsztelenTöbb hetes pihenő után ez volt az első könyv, amelyet elolvastam, és amelyről érzem, hogy írnom kell!

A történet főhősei Kiera és Denny, akik két éve járnak együtt, de a munka Denny-t Seattle-be szólítja, ahová a lány feltétel nélkül követi!
Kiera átjelentkezik egy másik egyetemre, ahol folytathatja tanulmányait, és beköltöznek Denny legjobb haverjához, Kellan-hoz az egyik emeleti szobába!

A két fiatal között látszólag tökéletes kapcsolat van, minden idilli, és a lány az egyetem megkezdése előtt még munkát is talál abban a bárban pincérnőként, ahol Kellan, - a helyi rocksztár - minden pénteken és szombaton este koncertet ad a bandájával.

A konfliktus és a zűrzavar a levegőben van, hiszen két jóképű, csupa izom fickóval ismerkedhetünk meg. És persze egyszer csak történik valami.
Denny-t a munkája egy másik városba rendeli, ezért Kiera és Kellan kettesben maradnak a lakásban.
Izzik a levegő, forr a hangulat, és az otthon maradt két fiatal közel kerül egymáshoz.

Denny aztán váratlanul bejelenti, hogy maradna még Tucson-ban, de a lány hisztizni kezd, majd szakítanak, és Kiera már aznap este Kellan-al vigasztalódik.

Ám váratlanul Denny mégis visszajön, csapot-papot otthagy, csak hogy a lány kedvére tegyen, a felkínált állást nem fogadja el, és Seattle-be visszatérve állástalan marad.

A lány a két fiú között őrlödik: mindkettő kellene neki valamiért!
Denny a nyugalomért és biztonságért, Kellan a forró szenvedélyért.

Keira és Kellan egy ideig titokban tudják tartani a kapcsolatukat, miközben megy a se veled se nélküled - dilemma is!

És hát persze, egy váratlan pillanatban lebuknak Denny előtt.
Így szakítás lesz a vége,  Keira két szék közül a pad alá esik.

Én nem bírtam letenni a könyvet, annyira magával ragadott a történet. Néha azt vártam, hogy Keira este a barátjával, Denny-vel lesz, napközben pedig, amikor a barátja dolgozik Kellan-nal. De nem így történt!

A történetnek folytatása következik!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése