2013. április 25., csütörtök

Frei Tamás: A Megmentő


Frei Tamás neve nem ismeretlen a magyar televízió nézők előtt! A Dosszié, Frei Dosszié, A riporter: Frei Tamás műsoraiból már megismerhettük. Első könyve Egy riporter dossziéja volt, amely 2001-ben jelent meg.

De ez a könyve más!

Sokan elborzadnak, amikor ezt a könyvet ajánlom nekik!

Hogy jön ahhoz egy ex-televíziós,  egy riporter, hogy könyvet írjon?

Ilyenkor az alábbiakat teszem:
1. Letakarom a könyv szerzőjét
2. Mesélek a könyvről
3. A vásárló elégedetten távozik és mosolygok, mert tudom, hogy vissza fog jönni a következő Frei-könyvért is!

És hogy miért jó ez a könyv?


Ebben a történetben ismerhetjük meg Andrét, aki idegenlégiósként szolgált, elvesztette családját, és csak "bolyong" a világban! 
E könyv olvasása közben az ember nem érzi magát tudatlannak, hiszen ismerjük a saját történelmünk híres személyiségeit, és azt hisszük, ismerjük a gazdasági helyzetet is. De ebben tévednünk kell. Nem minden az, aminek látszik, aminek láttatni akarják.
És hát szerelem nélkül nem maradhat egy regény. Megjelenik Adrienn, a gyönyörű magyar modell, és a két fiatal szerelme nem az a túlontúl csöpögős, érzelgős, de mégis romantikus.

Én szinte végig ott voltam a történetben.
Számomra nagyon fontos, hogy egy könyv olvasása közben "mozizni" tudjak, hogy lássam magam előtt a történet.
Ez a könyv ezt nyújtja számomra. 

Többszóval: Kalandos, szerelmes, izgalmas, lebilincselő, melyben "Magyarország sorsa és egy szerelem a tét."André történetének folytatása: És az idei, 2013-as év várható szenzációja lesz:mely a www.ulpiushaz.hu oldalon kedvezményesen előrendelhető! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése