2013. július 6., szombat

Milly Johnson: Tavaszi affér


Igen, olvastam már Milly Johnson könyvet, de annyira megtetszett a stílus és a történet, hogy alig vártam már,  hogy az új könyvét a kezembe vegyem, és olvashassam!
Sajnos, nem kellett 24 óra és az 539 oldalas könyvet "fel is faltam".


" Tégy rendet a házadban, és a fejedben is. Ne engedd, hogy a zűrzavaros élet diktálja a tempót. Dobd ki a felesleges cuccot, és vedd kezedbe az irányítást! " 

A történet lényegét a fenti, könyvből vett idézet adja.

A 35 éves, boldog házasságban élő, gyermektelen Elouise kedves férjének előző napi megjegyzésének hatására - miszerint növekszik az úszógumija - és egy újságcikkben talált írás hatására úgy dönt, összekapja magát.

Elkezdte kitakarítani a házukat, és észrevétlenül a saját életét is elkezdi rendbe tenni.

A boldog házasság azért nem felhőtlen!
Találkozunk egy zsarnokoskodó, pénzéhes, falánk, csalfa, kopaszodó férjjel, aki nem akar gyermeket.
Megismerkedhetünk a szintén pénzmániás hugicával.
A barátnőnek mondott Michelle-lel, aki, ha potenciális pasi-jelölttel találkozik, akkor a barátnő, Lou már nem is fontos.
Reneé-vel, az édesanyával, aki mindig csak jót akart a lányának, nem figyelve arra, hogy nem biztos, hogy a pénz, a nyugodt otthon, a kiszolgált, elkényeztetett férj teheti csak boldoggá a lányát.
Tom-mal, aki a maga olaszos temperamentumával természetesen felkavarja az állóvizet Lou körül.
És Deb-bel, a még 3 év mosolyszünet után is kitartó, igaz barátnővel.

És jöhet az önmegvalósítás!
Kávézó nyitása a barátnővel, az eltunyult férj elhagyása, a felesleges kilók leadása, az olasz felmenőkkel rendelkező férfival történő amore, na és persze a hőn áhított gyerkőc.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése