2013. május 13., hétfő

J. R. Ward: Egy felejthetetlen hölgy



Az első Ward-könyv, amit olvastam. Bevallom, a Fekete Tőr Testvériség-sorozata nem hozott lázba, de ennek a könyvnek nagyon megtetszett a borítója. Így teljesen mindegy volt számomra, ki írta, biztosan elolvastam volna.

A borító alapján egy gyönyörű, barna hajú hölgyet vártam főszereplőnek, de Grace, a főhősnő, a borítóval ellenben szőke! Ez egy kicsit illúzióromboló volt, de sebaj, túltettem magam rajta :-)

A főhősnő kedves, szerethető no és dúsgazdag, emellett férjezett.  Mivel férje nélkül jelenik meg egy fontos eseményen, ezáltal gondolható, hogy gond van a házasságával.
A férfi hősünk Eddie tipikus hős. Katona volt, menekül a múltja elől, és jelenleg biztonsági cége van, híres, gazdag személyek védelmével foglalkozik.
Úgyhogy, igazi  "Több, mint testőr" - témáról olvashatunk.

Egy újságban megjelent cikk alapján sorozatgyilkos szedi áldozatait a felső tízezerből, ahová Grace is tartozik. Grace felfogadja a jóképű testőrt, és láss csodát, közben egymásba szeretnek. Persze, a "gonosz" férj is megjelenik a színen, igaz, csak említésképpen, de róla is kiderül, hogy nem olyan szent, mint amilyennek annak idején tartották.
Grace imádott apjának a halála után az apja által létrehozott alapítványban dolgozik, de még őt is érik meglepetések, hiszen édesapja sem olyan volt, mint amilyennek ő gondolta. De nem árulok el többet, legyen elég ennyi, hiszen akkor nem lenne értelme elolvasni a könyvet, ha mindent leírnék.

Persze, a könyv végén mindenki a helyére kerül! A gyilkos börtönbe, a két szerelmes egymás karjaiba.

Szóval, számomra tipikus romantikus szerelmes regények egyikébe sorolható!

És hogy mi várható ebben a témában az írónőtől?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése